norsk dame samleie med mensen

Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen, er en månedlig blødning fra livmoren . Samleie under menstruasjon er i utgangspunktet ikke skadelig, men. Lurer på hva dere synes om å ha sex når jenta har mensen. Når man er i avstandsforhold, har ikke hatt sex på lenge, dama har mensen akkuratt den helgen. Jeg slikka dama mi når hun hadde mensen, hun sa Æsj og jeg sa Nam! neida:P men jeg gjorde det engang, fikk litt blodsmak i munnen og det var alt:P hun.

Videos

Pubertet (8:8): Hvorfor kommer vi i puberteten? // What's the deal with puberty? norsk dame samleie med mensen Er det vanlig at menn ikke vil ha sex når dere har mensen? Det å ha sex når dama har mensen, er vel noe hver mann får ta standpunkt til om. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen, er en månedlig blødning fra livmoren . Samleie under menstruasjon er i utgangspunktet ikke skadelig, men. Har også hatt samleie med jenter under mensen og det er jo ikke noe Ja, og ha sex mens dama har mensen er helt greit, kan ikke tenke meg noe som er mere.

Norsk dame samleie med mensen - Skudeneshavn pornofilmer

Kanskje spesielt hvis du skal på seiltur, fjellvandring eller safari. LES OGSÅ: Nå blir det mer realfag i barnehagen Marianne Villabø er forsker ved Akershus universitetssykehus, psykolog og spesialist på barn med angstlidelser. Trakassering av meddebattant er. Vi ønsker ikke at barn skal holdes unna vann, vi ønsker at barn skal være i og ved vann på en trygg måte, sier han. I noen tilfeller kan sterkere fysiske og følelsesmessige eller psykiske opplevelser bli hemmende. Mengden av jern som går tapt via menstruasjonsvæske er relativt ubetydelig for de fleste kvinner.

Norsk dame samleie med mensen - Honningsvåg

Denne artikkelen handler om menstruasjon hos mennesker. Men, hvis man bruker tampong, og tar den ut rett før sexen, så blir det ofte ikke merkbare mengder blod hvis du ligger vel og merke. LES OGSÅ: Viktig melding til alle kvinner over 25 Noe du lurer på?

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *