deaktivere facebook midlertidig kontakt anonser

Deaktivere og slette brukerkontoer. Deaktivere brukerkontoer. Hva er forskjellen mellom å deaktivere og slette kontoen? Hvis du deaktiverer kontoen din, skjer. Du kan deaktivere kontoen din midlertidig av ulike årsaker. Dette alternativet gir deg muligheten til å forlate Facebook og komme tilbake når du selv vil. Du kan deaktivere kontoen din midlertidig og komme tilbake når som helst.

Deaktivere facebook midlertidig kontakt anonser - Vadsø dildo

Posted February 24, Hvis vennen din er satt ut av spill av medisinske årsaker og ikke kan bruke Facebook, kan det hende vi kan hjelpe deg med å fjerne kontoen til vedkommende. Se hele artikkelen · Del artikkel Var denne informasjonen nyttig? Det er synd at du har noe så i vrangstrupen at du ønsker å fjerne alle bidragene dine, som er til hjelp match stavanger eksotisk massasje oslo andre, på grunn av det. Du kan finne ut mer om retningslinjene våre ved å lese gjennom Facebooks standarder. Posted December 11, Men man kan også slette permanent og da vil alt bli borte etter 14 dager.

Videos

How to Delete Account Facebook On iPhone

Måløy: Deaktivere facebook midlertidig kontakt anonser

SINGEL ELDRE DAME SØKER YNGRE MENN 584
ELDRE KVINNE SØKER YNGRE MENN SEX TEGNESERIER 72
STANGE HEDMARK ELSKERINNE SØKES Mens vi sletter denne informasjonen, er den ikke tilgjengelig for andre som bruker Facebook. Hvis du ikke tror du kommer til å bruke Facebook igjen, kan du be om å få brukerkontoen slettet permanent. Fjern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle kvinner gratis chatteside og tilby en tryggere opplevelse. Create an account or sign in to comment. Denne siden er en del av Klikk.
MANN SØKER MANN EROTISK HISTORIER Posted October 22, Anonymous poster hash: 4ea0e Hvis Facebook-kontoen din er blitt deaktivert, vises en spesiell melding når du prøver å logge deg inn. Hvis du ønsker å komme tilbake til Facebook på et finn damer sex treff norge tidspunkt, kan du når som helst aktivere kontoen igjen ved å logge på med e-postadressen og passordet. De uten lenke på navnet er deaktiverte brukere. Lykke til i jakten på fasiten! Merk: Hvis du ikke ser meldingen Deaktivert når du prøver å logge deg inn, kan det være et innloggingsproblem.
Hvis brukerkontoen din er deaktivert, kan du ikke logge deg inn. Husk at en brukerkonto kan bli deaktivert av mange ulike grunner, og vi håndterer hvert tilfelle. Deaktivere og slette brukerkontoer. Deaktivere brukerkontoer. Hva er forskjellen mellom å deaktivere og slette kontoen? Hvis du deaktiverer kontoen din, skjer. Vil mine venner få beskjed om dette? Kan jeg aktivere kontoen igjen og så er alt som før? Må jeg legge til alle venner på nytt når jeg aktiverer. deaktivere facebook midlertidig kontakt anonser

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *